Search This Blog

Loading...

Monday, July 26, 2010

3 orang kakak angkatku

aku di lahirkan dalam keluarga yang kaya.ayah dan mak aku bekerja dengan sebuah syarikat terkemuka di malaysia..aku anak tunggal diorang..so aku memang selalu tinggal kat umah sorang2 tanpa teman..hanya orang gaji aku bagi menjaga makan pakai aku. so aku ade 3 orang kakak angkat yang 3 tahun tua dari aku..diorang nie best friend...aku slalunya ajak diorang dtang lepak kat umah aku sebagai teman... satu hari...aku bangun dari tidur...aku rase ade bende melekit kat kote aku...aku tengok ade lendir warne putih..so mase tu terdetik kat hati aku ini lar yang dikatakan baligh tur.. so..malam tu pulak hari minggu...kakak aku nie sumer lepak kat umah aku sebab cuti skolah...so kami pun makan malam..dalam masa makan tur biasenye kitorang berborak..aku pun tanyekan kat diorang pasal bende yang jadi pagi tadi...kak ina salah satu akak aku cakap yang aku dah besar...sebab setiap lelaki memang akan laluinye..so kitorang gelak2 lar pasal diorang kate aku tak malu citer bende tu kat diorang... pas tu..kitorang tengok tv...ngah aku duduk..kakak ida tanye aku..macam mane rupe air mani tu...aku cakaplar.macam lendir jer....dalam masa yang same kakak ina dan kak yati tanyer...diorang nak tengok air mani tu boleh tak..aku cakap lar..macam mane nak kluarkan.. pada mase tu kak ida memainkan peranan die...die cakap takpe..biar di kolom batang aku macam dalam citer blue...so aku cakap lar malu...tibe2..diorang terjah kat aku dan pegang tangan dan kaki aku..aku meronta tapi dalam gelak lar..kak ida mase tu terus lucutkan sluar aku..mase tu kote aku yang 7 inci mase tur..lembik lagi...diusap2nye...pastu kak ina suruh kak ida cepat kolom kote aku...mase tu aku rase kate aku dah ade dalam mulut kak ida...berdecap2...becak kote aku dibuatnye...kakak aku yang lain pun joint mengolom kote aku bergilir2... dalam mase aku berbaring..kak ina bukak sluar die dan terus mencangkung atas mulut aku..mase tu puki kak ina betul2 atas muke aku..disuruhnye aku jilat..aku pun jilat jerlar...masin betul...tapi lame2 aku rase sedap pulak..aku jilat kelentit die dan bibir puki die... dalam mase same aku disuruh kak yati untuk main puki die pakai jari..so aku gesek2 jari aku kat puki die..mule2 tak berair..tp lepas aku masukkan jari aku dalam puki die...mula air puki die mengalir... kak ina yang dah stim terus suruh kak ida berenti mengolom kote aku....aku rase kote aku dah basah dengan air liur campur air mazi aku...kak ina dengan rakus terus mememgang kote aku dan mencangkung atas kote aku...di masukkan kote aku pelan2 dalam puki die..mase tu aku rase kote aku macam di kepit dalam puki die yangsempit tur..die mula mengayak puki die....die menjongket2 bontot die...mase tur aku rase nikmat sangat...dalam mase 30 minit tiga2 akak aku dah masukkan kote aku dalam puki die... pastu..tiga akak aku nie pergi kat sisi meja belajar aku dan menonggeng kan bontot..disuruhnye aku menjolok puki diorang bergili2...dalam mase tur aku meramas tetek2 diorang nie...tetek2 diorang nie kecik lagi..tp boleh lar...asalkan aku rase puas memantat puki diorang..lepas aku gili2kan puki diorang nie...aku terasa macam nak terkencing yang amt sangat..mane lar aku tau itu rase nak pancut air mani aku..so mase tu diorang semua suruh aku berdiri..dan diorang dengan mencangkong bertiga menyuakan muka kat kote aku...kak ina mengolom kote aku..semakin laju die mangolom dan mencengkam kote aku semakin aku terasa nak terpancut.....argh....argh...argh....aku mengerang bile air mani aku nak terpancut..mase tur aku rase nafas aku dah habis...air mani aku terpancut kat muke diorang ade yang masuk mulut kak ina mase die baru nak tarik kluar kote aku dari mulut die..banyak betul air mani aku..melekit2 kat muke diorang...diorang dengan rakus menjilat muka masing2 untuk dapat kan lebih banyak air mani..mase tur aku rase skit terkejut sebab diorang telan air mani aku....diorang cakap sedap.. pada malam tur..kitorang main bergilir2..tapi yang jadi mangsa aku lar..kepenatan macam nak putus nyawa melayan nafsu akak2 aku tiga orang nie...sampai sekarang walaupun diorang dah bekerja jauh..aku masih lagi menjadi pilihan diorang..mungkin aku akan peristeriakn semua diorang..sebab memang aku mampu dan diorang lar yang aku rase dapat memuaskan nafsu serakah aku...skarang kote aku dah panjang 12 inci selepas aku pergi membuat operation kat UK awal tahun lalu...oleh sebab itu diorang dah taknak laki lain...diorang nak jugak batang kote aku..sebab masuk tahun nie...dah lapan tahun aku elayan nafsu diorang....walau pun aku tidak hanya mejalinkan hubungan seks dengan diorang jer..

diperkosa pencuri ketika tertidur

kawasan umah aku mmg agak sunyi.... rumah aku plak rumah batu 2 tingkat... agak besar utk 3 beranak... aku anak bongsu.... aku je yg tggal kat umah tu dgn mak ayah aku... mak ayah aku tdo bilik bawah.... manakala aku plak tdo sorg2 kat bilik atas.... mmg aku ske memerap kat dlm bilik... sbb besar n ske pasang radio n tv kuat2.... bkn mak ayah aku dgr pun..... dpn bilik aku mmg ade beranda n tangga... tangga tu utk umah sewa kat blakang.... so tu peluang aku utk hang out mlm2.... hahaha!!! nak dipendekkan cite la.............. 1 mlm tu aku blk lewat... aku ade bwk kunci spare utk pintu atas... aku blk dlm kol 1.30am.... mmg ngantok giler waktu tu.... aku baru blk dr clubbing...... mak ayah aku xtau aku g clubbing... klu korg nak tau, mak ayah aku teramat dan tersangat jarang naik tingkat atas.... mlm tu aku blk dlm keadaan yg sgt penat.... tp x mabuk... aku pakai dress itam yg nampak separa dada, n hanya ade 1 tali je yg menyokong dress aku tu... tali tu kena ikat kat leher... so klu cabut tali tu mmg t'lucut la dress yg aku pakai... n mlm tu aku pakai g string.... mase aku melangkah nak naik tangga, mmg aku jalan lambat2... bile aku dah bukak pintu aku terus duduk kat atas kerusi.... Dgdn x semena2 aku t'lelap kat atas kerusi.... aku igt lagi perasaan aku mase tdo waktu tu.... tiba2 aku rase lemas.... aku terasa pantat aku berair... aku igt aku mimpi... so aku pejam jgk mata... mmg aku mengatuk sgt2 time tu...... lama2 tu aku terasa ade sesuatu tgh gosok2 tetek aku.... aku terjaga........ aku cuba gerakkan kaki aku.... x boleh... tangan pun x boleh..... aku bukak mata, aku tgk ade 1 lembaga ade kat celah kangkang aku n tgh jilat pantat aku..... mulut aku, tgn n kaki dah berikat.... aku meronta nak lepaskan diri.... yg lembaga tadi asyik jilat pantat aku yg masih b'bungkus dgn G-String aku tadi n sambil tgn dia meramas lembut kat tetek aku yg dah menegang dr tadi.... kebetulan aku mmg x pakai bra g clubbing tadi.... aku cuba meronta..... dlm hati aku mmg maki seranah mamat tu... pastu baru aku perasan yg aku lupa tutup pintu... SHIT!! patutla senang je dia masuk..... mamat tadi perasan aku meronta n dia pun stop jilat pantat aku... dia bangun n dia bisik kat tepi telinga aku..... "my syg dah bgn kew??? ermmm... sedap x syg??? meh abg bwk syg pergi syurga... tp syg janji la kat abg... dok diam2 k?" sambil tangan dia masih meramas2 tetek aku dr luar dress....... "urmmm...... breast syg nie pejal n besar... sedap sgt ramas..." dia wat sore gersang kat tepi telinga aku.... aku cuba jgk nak lepaskan tgn aku... dia dah ikat tgn aku kat tepi kusi... kaki plak terkangkang... dia ikat kat kaki kusi.... DaMnn...!!! aku masih lagi cuba nak lepaskan diri... mamat tu makin rancak cium leher aku sambil tgn dia ramas2 tetek aku... aku dah makin lemas...... aku makin teransang..... "syg..... abg lucutkan baju syg k?" kata mamat tu..... dia pun tarik tali baju aku yg terikat kat leher... pup! baju aku aku pun melurut.... "urmmhhh.....!! urmmmhhhh........!!!" suara aku menahan kesedapan... aku tau xde gunanye aku melawan... dia tetap akan dapat ape yg dia nak... aku pejam mata dan mendongak ke atas... mase mamat tu pintal2 puting tetek aku yg dah mengeras tu, dia main2kan lidah dia kat pantat aku... aku dpt rasekan g-string aku lenjun sbb air aku dan air liur mamat tu.... mamat tu x puas lagi.... dia stop dan kembali bisik kat telinga aku... "abg nak lagi yang... klu syg x melawan, cepat kita smpai syurga..." aku melirik manje kat dia... dlm hati aku dah x igt ape dah... sbb dah sedap sgt... dia turun ke tetek aku... dia jilat keliling tetek aku.. aku dah makin x tahan.... slow2 dia jilat plak puting tetek aku... "urgh..... ummmhhhh....." suare aku mengeluh dgn mulut yg kena ikat.... bila dia puas jilat puting aku, dia isap tetek aku dgn gelojoh sambil 1 lagi tgnnye cuba meleraikan ikatan kaki aku... bila kaki aku dah x diikat, dia kangkangkan kaki aku seluas2nye...dia letak kaki aku kat atas tgn aku yg diikat tadi... mmg mengangkang abes time tu... smpai G-string aku terselit kat pantat aku... dia selak g-string aku... dia tolak ckit je... biji aku dah t'keluar... dgn rakus, dia isap biji cipap aku... "ummmhh.... mmmhhhh........!!!" aku x tahan... air makin byk... sambil dia jilat, dia jolok2 2 jari dia kat dlm lubang pantat aku... mula2 dia sorong slow.... pastu makin laju n kuat dia hentak... smpai air aku klua.... bila air aku klua dia bisik lagi "sedap kan yang.... meh abg bwk syg g bilik... abg nak bwk syg g syurga...." aku yg lemah cuba pejam mata je... tiba2 dia pun kluarkan sumthing kat seluar dia... alamak! pisau....!! dia acukan pisau tu kan leher aku... aku t'paku n ketakutan.... dia bisik lagi... "sowy syg.... xnak syg melawan.." dia leraikan sume ikatan aku... dia hunus pisau tu kat perut aku... dia tarik aku suro bangun... aku masih x nampak dia sbb gelap... dia pun pelok aku dr blakang n lucutkan dress aku.. "jom syg, kita jalan g bilik syg k??" x semena2, aku pegang tgn dia yg acu pisau tadi... dia t'kejut dan mengemaskan pegangan pisau dia... aku pun belai tgn dia... dia xtau sbnrnye aku dah x tahan nak main... aku pun ckp..... "Mmmhhh.... jom" gembira bkn main kepalang lagi mamat tu... terus dia kisz leher aku b'tubi2......... aku pegang kepala dia.. aku pun tarik tgn dia masuk bilik aku... dia ikut tanpa paksa... sampai je kat katil, aku trus duduk kat katil sambil dia b'diri ngadap aku... aku gosok2 batang dia yg dah keras tu.. dlm hati aku "mak aih! besar gak btg dia nie" aku makin geram.... dia plak belai2 rambut aku.. spt nak meminta sesuatu... aku plak dr tadi asyik gosok btg dia dr luar sluar je... aku jadi leka sbb aku t'pegun dgn btg dia yg besar tu... dia mungkin x tahan... dia trus bukak zip n lucutkan sluar dia... btg dia m'canak btul2 kat muka aku... dia peganag btg dia n masukkan dlm mulut aku.... "UrrmmmHhhh!!! urghhh......!!" suare aku sbb btg dia penuh kat dlm mulut aku.. dia pun pegang kepala aku dan hayun btg dia... "aahhh.... ahhh.... errmmmmmhh" suare dia menahan kesdapan... "urgh! syg... nak kluar!" dia pegang lagi kepala aku... akhirnya, air mani dia terpancut kat dlm mulut aku... mmg byk... smpai melimpah klua... mase pancut tu dia hayunkan lagi btg dia kat dlm mulut aku.... dia puas, n baring kat sebelah aku... aku bangun, dia trus pelok aku, dia tanye nak kemana.... aku ckp nak g toilet.. dia x caye n ikut aku skali...... mase aku tgh basuh mulut aku, dia perhati aku atas bawah... aku biarkan je... dia mula dtg dekat ngan aku, dia tggalkan g-string aku.... aku biarkan... dia bukak shower, dia tarik aku skali... kami kebasahan... dia amik sabun n sabun tetek aku terus.... smbil tu tgn dia yg 1 lagi dia main kat biji cipap aku... dlm hati aku kata "pandai jgk mamat perompak nie layan aku..." dia masih kat blakang aku... tiba2 dia stop n tolak aku dekat dgn dinding.. aku rase btg dia yg dah keras tu b'laga2 dgn bontot aku... dia bisik kat aku, "syg, abg nak bwk syg pegi syurga nie... tahan ye..." dia angkat kaki aku naik kat atas kolam... pastu dia bongkkan ckit bdn aku m'hala kat dinding.. muka aku n tgn aku menahan kat dinding.. dia jolok2 dulu pantat aku dgn jari dia, pastu dia amik btg dia n dia cuba cari lubang aku... dia basahkan lubang aku dgn air kat dlm kolam... "ummmHhh..." suare aku mengeluh... btg dia yg besar wat aku makin x tahan... akhirnya, btg dia jumpa jgk lubang pantat aku... dia masukkan sedikit kepala btg dia... "aahhh" suare aku mula nak kuat... "syg... tahan ckit ye yang... abg nak bwk syg g syurga, mesti syg xkan lupakan..." mamat tu bisik lalu dia tutup mulut aku dgn tgn dia... Zuupppp!!! dia masukkan btg dia dgn laju n kuat... aku makin menggelupur tahan sakit n sedap... "uhhh.... uhhh! sedap kan yang" dia benamkan btg dia kat pantat aku.. mulut aku masih kena tekup... tgn dia lagi 1 pegang bahu aku... dan........................ Pap...!!! pap...!!! pap.........!!! mamat tu Fuck aku dgn laju... "ummhhh3x......!!" tgn aku n badan aku makin x keruan.... sedap dia nak wat aku m'jerit... dia masukkan btg dia dlm2.... "ahhh... ahhh.... ahhhh!!!" "arghh......!!" makin slow dia fuck aku... pastu dia kluarkan btg dia... dia pusingkan aku... dia dukung aku masuk bilik balik... aku rase sgt best.. dia baringkan aku yg agak lemah... dia x puas.. dia kangkangkan kaki aku n tahan dgn lengan dia... dia masukkan lagi.... aku m'jerit tahan sedap... makin laju dia fuck aku.. btg dia yg besar tue wat aku nak gila tahan sedap b'tubi... dia pusingkan aku... dia angkat punggung aku.. dia doggy aku... kali nie dia pegang punggung aku... dia tarik punggung aku nak bg dayungan dia makin dlm.... aku m'jerit2 tahan sedap... sambil dia fuck aku dr blakang, dia jolok burit aku dgn jari dia.... pastu...... "arghhh.. arhhh...." dia lepaskan air mani dia kat atas bdn aku... aku terbaring lemah n t'tdo semula... aku x sedar bile dia pakai baju n blk... yg aku tau dah cerah n keadaan ruang tamu yg bersepah, n ade tali kat kerusi.... aku t'senyum.... aku masih lagi t'tanye2 sape yg fuck aku mlm tadi... aku nak dia fuck aku lagi.... smpai skrg.... aku xtau n masih t'tanye2.... klu aku kenal dia, aku xkan marah dia... malah aku akan jemput dia dtg lagi.... sbb btg dia besar n aku ske cara dia melayan aku.... ....................END................

Sunday, July 18, 2010

bekas kekasihku suami orang

kisah yang masih aku ingat sampai sekarang. dia kekasih hati yang aku sayang. bercinta since form 2 lagi.so lebih 4 thun kami bercint tapi lost ctc sebab dia dah kahwin masa aku form 5.dia pulak habis spm. aku siang malam angau kan dia. tapi pada suatu hari aku kat kampus aku. dia text aku..kemudian bermula lah semula hubungan kami sebagai kekasih.aku bercinta dgn dia yang telah jadi suami orang dan ayah kepada seorang anak. selepas sebulan dah ctc dia..kami pun berjumpa. yeaah aku cinta kamu..aku terpadaya janji dia..kami jumpa mkn dkt sebuah kedai makan fast food. kami deal time utk bersama... malam itu..kami check in di sebuah hotel..kegatalan dia membuak buak.. sampai je hotel..aku ingat nak mandi dulu..tapi dah kena pujuk pujuk..tak jadi mandi..aku nak on tv..tetibe dia peluk aku dari belakang.. cium aku..bersembang kisah cinta kami yg telah menjadi knangan beberapa tahun sudah..dia mula mencium bibir ...lalu pulak ke leher aku..time tu..aku dah gatal la... perlahan lahan je dia seluk bra aku..dia gentil tetek aku perlahan lahan sampai tetek aku tajam...time ni cipap aku dah berdenyut denyut la juga..aku rileks lagi..then..dia pandang mata aku..penuh rayuan..aku tergoda...perlahan lahan je dia bawak aku atas katil..dlm bilik..aku lupa semua benda..time tu aku fikir aku nk bahagia dgn dia je.. perlahan lahan dia bukak baju aku..tak sedar tengok aku dah bogel...dia cium bibir aku..turun keleher kemudian ke tetek aku..dia gomol ramas ramas tetek aku..dia hisap macam baby comei sangat time ni..aku dah merengek rengek..leher da ada luv bite..pertama kali aku tengok rupe luv bite tu..aku dah tak tahan ..dia pandang aku..aku paham pandangn itu..aku pun slow slow..bukak seluar dia..first time tengok batang dia..dah tegang.....aku pegang batang dia...dia minta aku hisap..pertama kali..agak susah tekak x terima..nak termuntah aku...then...cipap aku yg berair..dia mintak nak sumbat..aku relakan je..aku pun dah x sabar nak rasa time tu... dia masuk perlahan lahan sakit..time tu aku dara la..virgin lagi la kata kan memang ketat gila..menangis nangis aku..tapi dia nak jugak..perlahan lhan dia tekan..tekan..tekan...agak payah lama gak la..then srekkkk....pecah dara aku berdarah....aku nangis x thn.. dia pun membenamkan batang dia dalam cipap aku dan aku dibawah dia diatas aku. Mulut aku dan mulut dia bersatu..dia Menjelir lidah dia masuk kedalam mulut aku dan dia mengulum lidah aku untuk seketika...then dia henjut kuat kuat.. aku mengerang kesedapan...sumpah mmg sedap..aku x tipu...sampai basah cipap aku.... kemudian tukar posisi..mengereng..tetek aku begoyang goyang..hermmmm....sedap...sampai satu tahap dia dah x tahan..terpancut..tapi pancut luar je..dia takut pancut dln terjadi baby plak payah..dia ramas bontot aku...pukul2 buntot aku..whoaa....urmm ... malam tu saja kami main lebih 5 kali..tak tidur... kejap je tidur...bangun tidur main lagi sampai puas..rabak pantat aku..tapi x kisah lah best siotttt....aku yg x malu mintak lagi....pagi tu mandi sama sama.. then check out awal dia nak pergi praktikal..aku balik umah.... herm...perkara ni terjadi sebanyak 3 kali...di hotel berlainan sepanjang cui sem aku. pernah sekali dah sanggap sangt aku baru habis period... kami jumpa kat taman saje jumpa jumpa..time plak hujan dia..da x tahan...mana tak nye time jumpa tu..org pun x de sangt lalu..dia raba aku ramas tetek aku..sumbat jari dlm cipap aku sampai berair air cipap aku..aku merengek...tetibe plak aku ckp nak batang..ha..amik kau..hujan redha je..kami redah la..aku ni x leh kena hujan aku sesak nafas...then dia ckp..syg nak ke? herm..jom..kat situ(blakang bgunan baru siap)..time dah gelap sikit masa tu..hujan renyai2..dia sumbat batang dia kat cipap aku..dari belakang..aku menonggeng..hermm...aahhh,,walaupon kejap puas gila...air mani dia terlepas kat seluar dalam aku..balik umah basah je..pantat aku...... tapi sekarang aku dah x dpt da..ade kes antara kami..famili kami tao hub kami.dan putus kan hub kami..aku rindu dia...rindu sgt..bukan sebab aku nak batang dia je..tapi aku sayang sangt dia..sbb syg tu ku serah kan body aku pade dia...dia bahagia dgn bini dia ko.mesti dpt je..dr bini dia kot..aku..terkongtang kanting..kesangapan..terseksa batin aku.sekarang kelibat dia pon aku x pernah nampak... aku tunggu dia..tapi x muncul muncul..sampai aku tekanan.. tapi nasib x gila lagi..aku redha

Emak syed dengan aku

ceritanya bermula start aku form 5.aku ada sorang membe nama dia syed,aku ni kira rapat dgn syed dan family dia..mak dia pun baik dgn aku,sampai aku panggil dia "mak"..mak syed nie kira lawa la..mantap..dipendek crita,pada satu hari syed mintak tolong aku pi umah dia untuk bawak mak dgn adik dia pi klinik,sbb adik dia demam..ayah keja,dia plak tgh bercuti dgn bini dia oversea,honeymoon la katakan...tak pa crita dia kita tolak tepi...aku pun umah dia..sampai depan umah mak dgn adik tgh tggu...kami pun terus pi klinik,masa on da way balik kt dlm keta aku bwk mak dgn adik singgah makan,masa turun keta aku tak sengaja pegang tangan mak dan pimpin mak smp kt kdai makan,lepas makan kami balik...aku igt nk balik terus tp mak ajak tidoq kt umah sbb tak sapa nak jaga mak dgn adik,ayah plak balik keja esok pagi sbb bt overtime kt kilang...malm tu aku pun tido kt umah syed,diorang ni mcm kampung sket...mak dah biasa malam2 berkemban ja sbb panas...aku dah biasa tgk mak syed berkemban...tapi malam tu aku rasa lain macam sket,sejak terpegang tangan mak masa kt kedai makan td...mak dtg kt ruang tamu berkemban dan bersembang2 dgn aku...aku tgk tetek mak disebalik kain batik dan tanpa bra bergoyang2...anu aku menjadi tegang,aku tak tau mak nampak tidak...aku cakap dkt mak nak mandi,mak ambilkan taula dan kain pelikat ayah bg kat aku..."pi la mandi tp bilik air tu tk dak pintu,ada kain basahan kt tepi tu pakailah"kata mak...aku buka baju dan seluar dihadapn pintu tandas dgn selamber aku bogel mandi,mak tgk tapi die tak kisah..aku mandi anu aku terus tegang teringatkan yg sedang berkemban...mak perasan anu aku tegang...lepas mandi aku pakai kain pelikat ayah dan kembali kat ruang tamu lepak dgn mak...mak tanya kenapa tu dok keras ja...mak perasan,aku jadi malu...dah tyak bleh nk cover dh...mak nak tengok dia kata nak malu apa,bkn ada sapa pun...mak selak kain pelekat,aku jadi tak menentu...mak kata besaq anak mak punya ni,ayah pun tak besaq sgt...mak pegang dan dia lancapkan aku...sedap...aku pun kata bleh dak nak pegang tetek mak...mak pun buka kain nya dan bogel dihadapan aku...tangan mak terus melancapkan kote aku...tetek mak aku ramas2,mak semakin sedap dan merenget....kemudian mak isap kote aku...ahhh,ahhhh...aku tak tahan...mak baring dan menyuruh aku memasukkan anu aku kedalam pepetnya yang tembam...aku masuk dan terus dayung...mak semakin ghairah,tetek mak beralun2 megikut rentak dayungan...kami bertukar posisi aku dibawah dan emak pulak yang meghenjut,kesedapan yang teramat aku rasakan...ahhh,ahhh,ahh...mak menyurh aku pancut didalam pepek...aku tak tahan dan terus memancutkan air mani aku kt dalam pepek mak...kami tertidor boge berdua,pagi itu sebelum aku balik aku dikejutkan mak dgn mak mengulum dan menghisap kote aku pada pagi itu..aku pancut pada muka emak,nikmat dan layanan yang aku rasakan dari emak syed memang tiada tandingan dgn awek aku sekarang...lepas peristiwa itu,aku slalu datang umah utk nersama mak....mak kamu mmg hebat...